נהריה בת 90!


חגיגות ה-90 להקמתה של נהריה יצאו לדרך במגוון אירועים עירוניים: טקס יקיר העיר התקיים בהיכל התרבות, הספרייה העירונית שבמידעטק אירחה ערב מיוחד '90 נהרות של אור- שירת העיר' בהשתתפות הסופר חיים באר, השחקן יוסי מרשק והזמרים דניאל סולומון, קרני פוסטל וקרן טננבאום. 

חוגגים 90 במופע של ספרות ומוסיקה בספרייה העירונית

ותיקות וותיקי נהריה נהנו ממופע של הזמרת והיוצרת נורית גלרון כחלק מפסטיבל הזמר 'שרים לך נהריה' ובהיכל התרבות התקיים מופע של הסטנדאפיסט אדיר מילר.

בני הנוער בכתות ז'-י"ב נהנו ממופע של הזמר אבי אבורומי שהתקיים באולם הספורט של בית הספר 'אורט שחקים' פעילות חגיגית התקיימה גם בגן הבוטני-זואולוגי. 

את יום ההולדת פתחו בגני הילדים העירוניים בשלל סדנאות ופעילות לרגל חגיגות ה-90 ובבתי הספר היסודיים התקיימו שעות מחנך ייעודיות שכללו מערכי שיעור על העיר ועברה.

ביום שני התקיים המרוץ לגעתון בהשתתפות תלמידי כיתות ו' מהעיר, לצד מיזם 'הליכות נהריה' בהשתתפות תלמידי כתות ח' שהוקדשו ללמידת עברה העשיר של העיר.

פעילות רבה ומגוונת התקיימה גם במרכזים הקהילתיים ברחבי העיר, ילדי ומדריכי תנועת 'כנפיים של קרמבו' חגגו 90 לעיר וחילקו בשישי האחרון לעוברים ושבים בשדרות הגעתון חלה לקראת שבת, בלונים ודגלים של העיר נהריה.

חוגגים 90 במרכזים הקהילתיים

בהמשך החודש צפויים להיפתח תערוכת האומנות 'אהבה בת 90' בגלריה העירונית במגדל המים של אמנים נהריינים וכן, ערב 'סיפורי נהריינים' בהובלתו של יקיר העיר הטרי יורי הירשפלד וצוות 'השולחן העגול'.

בהמשך השנה יתקיימו פעילויות נוספות לכל הגילאים ולכל המשפחה, יש למה לחכות!