עמדת שירות ממשלתית עם מגוון שירותים הוצבה בנהריה

תאריך פרסום:
12/01/2022

נהריה הצטרפה למיזם של ‘ישראל דיגיטלית’ במסגרתו הוצבה בחנות סופר פארם בקניון ארנה בעיר, עמדת שירותים דיגיטליים שמאפשרת לתושבי נהריה והאזור לקבל מענה זמין ללא המתנה בתור

כחלק מהנגשת השירות לתושבים ולצד קידום שירותים דיגיטליים באתרי משרדי הממשלה והרשויות המקומיות, נפרסות עמדות לשירות עצמי במרכזי קניות ובילוי. עמדות השירות נועדו לצמצם המתנה ארוכה בתורים ולאפשר קבלת שירות מהיר ויעיל במשך חלק גדול משעות היממה.

“עמדת השירות בנהריה מאפשרת שימוש בשירותים דיגיטליים לאוכלוסיות שלא מחוברות לאמצעים מקוונים באופן תדיר”, ציין ראש עיריית נהריה רונן מרלי. “העמדה מאפשרת גישה נוחה להפקת אישורים והוצאת טפסים של משרדי ממשלה וכן של הרשות המקומית בקלות וללא המתנה בתור”, הוסיף מרלי.

בעמדת השירות ניתן לקבל שירותים נפוצים ושימושיים:

משרד התחבורה: הנפקת רישיון רכב ונהיגה, מידע אודות רכב, מידע אודות נקודות חובה של נהגים.

רשות האוכלוסין: תשלום אגרת דרכון ביומטרי, מתן שם פרטי לתינוקות שנולדו, בקשה לתעודה לידה, בקשה לתעודה פטירה, בקשה לקבלת תמצית רישום, בקשה לספח חדש לתעודת זהות.

המשרד לביטחון פנים: חידוש רישיון כלי ירי, הנפקת העתק רישיון כלי ירי.

משרד המשפטים: עיון במשכון, הנפקת נסח תאגיד.

שירותי עירייה: הפקת טפסים של מחלקת הגבייה והפיקוח וכן…

שירותים נוספים ובהם חתימה על כרטיס לתרומת אברים של אדי, תשלום קנסות למשרדי ממשלה ועוד.

עמדת שירות
נהריה הצטרפה למיזם של 'ישראל דיגיטלית' במסגרתו הוצבה בחנות סופר פארם בקניון ארנה בעיר, עמדת שירותים דיגיטליים שמאפשרת לתושבי נהריה והאזור לקבל מענה זמין ללא המתנה בתור